Dla cukierni i czekoladowni, Strona 2
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
Marki

Ramka: 20 x 21 cm - odstępy między drutami: 14 i 28 mm

Rama: 36 x 36 cm - odstępy między drutami: 15, 22,5 i 30 mm

Rama: 28 x 27,5 cm - odstępy między drutami: 20 & 28 mm

Ramka: 23,4 x 22 cm - odstępy między drutami: 21 i 28 mm

Ramka: 30 x 36,5 cm - odstępy między drutami: 23 i 89 mm

Rama: 36 x 36 cm - odstępy między drutami: 22,5, 30 i 37,5 mm

Rama: 27 x 27 cm - odstępy między drutami: 30 i 22,5 mm

Rama: 36 x 36 cm - odstępy między drutami: 30, 22,5 i 37,5 mm