Dla cukierni i czekoladowni, Strona 4
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
111 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 111

3 226,86 zł
–21 %
3 071,32 zł razem z VAT
2 538,28 zł
Maksymalna temperatura: +250°C

2 594,62 zł
–21 %
2 467,21 zł razem z VAT
2 039,02 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 800,05 zł
–21 %
3 617,17 zł razem z VAT
2 989,40 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

8 052,04 zł
–21 %
7 663,83 zł razem z VAT
6 333,74 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 773,19 zł
–21 %
5 494,95 zł razem z VAT
4 541,28 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 137,48 zł
–21 %
4 890,86 zł razem z VAT
4 042,03 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm