Pizza i grill, Strona 37
-
Maszyny do wyrabiania ciasta
-
Stoły sałatkowe i kebabowe
-
Stoły chłodnicze do przygotowywania pizzy
-
Grille węglowe i gazowe
-
Dzielarki do ciasta
-
Pojemnik na ciasto i pojemnik na mąkę
-
Piece do pizzy
-
Krajalnice do chleba/bagietek
-
Grille na kurczaki/wieprzowinę
-
Piec Pita / Salamander
-
Higieniczna ochrona przed wirusami
-
Stoły chłodnicze
-
Krajalnica do kebaba Döner
-
Gyros/döner grill z kebabem
-
Opakowania / pudełka termiczne
-
Wałkownice/prasy do ciasta na pizzę
-
Miksery planetarne
-
Grille kontaktowe
-
Pieczone Ziemniaki
-
Piece piekarnicze (piec konwekcyjny + piec do pizzy)
-
Maszyny do wałkowania ciasta
-
Piece Tandoori
-
Piece grillowe na węgiel drzewny
-
Szaszłyki do grilla
Najczęściej sprzedawane
Marki

ok. 800 kulek ciasta/ godz.

ok. 800 kulek ciasta/ godz.

Wymiary wewnętrzne: 330x540x480 mm (szer. x głęb. x wys.)

Wymiary wewnętrzne: 400x600x500 mm (szer. x głęb. x wys.)

Wymiary wewnętrzne: 340x540x267 mm (szer. x głęb. x wys.)

do szybkiego i równomiernego formowania pizzy

do szybkiego i równomiernego formowania pizzy

z mosiężnym włosiem i skrobakiem ze stali nierdzewnej

Opryskiwacz plecakowy - zbiornik roztworu: 5L

Opryskiwacz kołowy - zbiornik roztworu: 13L