Pizza i grill, Strona 7
-
Maszyny do wyrabiania ciasta
-
Stoły sałatkowe i kebabowe
-
Stoły chłodnicze do przygotowywania pizzy
-
Grille węglowe i gazowe
-
Dzielarki do ciasta
-
Pojemnik na ciasto i pojemnik na mąkę
-
Piece do pizzy
-
Krajalnice do chleba/bagietek
-
Grille na kurczaki/wieprzowinę
-
Piec Pita / Salamander
-
Higieniczna ochrona przed wirusami
-
Stoły chłodnicze
-
Krajalnica do kebaba Döner
-
Gyros/döner grill z kebabem
-
Opakowania / pudełka termiczne
-
Wałkownice/prasy do ciasta na pizzę
-
Miksery planetarne
-
Grille kontaktowe
-
Pieczone Ziemniaki
-
Piece piekarnicze (piec konwekcyjny + piec do pizzy)
-
Maszyny do wałkowania ciasta
-
Piece Tandoori
-
Piece grillowe na węgiel drzewny
-
Szaszłyki do grilla
Najczęściej sprzedawane
Marki

pasuje do: DOK5-SB-N , DOBK5-SB-N , DUK5-SB-N , DUVK5+5-N

pasuje do: DUK4-SB-N , DUKE4-N , DOK4-SB-N , DOKE4-N , DOK5-SB-N

pasuje do: DUK3-SB-N , DUKE3-N , DOK3-SB-N , DOKE3-N

Temperatura: od 300 °C do 500 °C

Połączenie 3 technologii gotowania - płyta kontaktowa, promieniowanie podczerwone i mikrofale

włącznie z ostrzem do cięcia - okrągłe - Ø 100 mm

Średnica ostrza: 80 mm - bez ostrza do cięcia