Szczotka do pieca do pizzy z mosiężnym włosiem
Kod: 6053Produkty powiązane

z mosiężnym włosiem

Maks. Temperatura 300°C

Wersja z 1 komorą pieczenia

Wersja z 1 komorą pieczenia

Wersja z 1 komorą pieczenia

Maks. Temperatura 450 °C

Maks. Temperatura 400 °C

Temperatura: od 300 °C do 500 °C

Temperatura: od 300 °C do 500 °C

Maks. Temperatura 450°C

Maks. Temperatura 370 °C

Maks. Temperatura 450°C

Maks. Temperatura 450°C

Maks. Temperatura 450°C

Maks. Temperatura 450°C

Maks. Temperatura 450°C
Opis szczegółowy produktu
Cechy
- Do gruntownego czyszczenia pieców do pizzy
- Szczotka do usuwania spieczonych, silnych zanieczyszczeń
- Produkt wysokiej jakości produkcji włoskiej – Made in Italy
- Trzonek można rozłożyć na dwie części w celu łatwiejszego składowania
- Możliwość łatwego ustawienia dwóch długości trzonka
- Najwyższej jakości wykonanie
- Wysoka odporność na stłuczenie
- Włoski design
- Łatwe do czyszczenia
Wysoka jakość
- Włosie wykonane z mosiądzu
- Uchwyt z aluminium anodowanego na niebiesko
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 60 x 200 x 1600 mm
- Długość sztyla: 1500 mm
Zgodność ze standardami
- Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
- Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
- Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Szczotki do czyszczenia pieców do pizzy |
---|---|
Waga: | 0.9 kg |
EAN: | 4063326168621 |
Głębokość: | 200 mm |
Masa: | 0.900 kg |
Szerokość: | 60 mm |
Waga paczki: | 1.3 kg |
Wysokość: | 1600 mm |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.