Urządzenie do temperowania czekolady / Chocotemper z kranem wylotowym - włącznie z płytą wibracyjną

Kod: D10568131
Marka: G. Gastro
64 568,15 zł 50 814,76 zł 61 485,86 zł razem z VAT
Obecnie niedostępne
Pojemność: 12 kg

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Wykonanie

  • Temperówka do czekolady
  • włącznie z płytą wibracyjną
  • Profesjonalne urządzenie
  • Wyprodukowano we Włoszech
  • Urządzenie do kontroli temperatury gwarantuje utrzymanie stanu płynnego czekolady, jak idealny związek krystaliczny
  • Idealny do lodziarni i cukierni
  • Zapisywanie programów dla wszystkich rodzajów czekolady
  • Technologia ekranu dotykowego
  • Elektroniczny włącznik nożny do dozowania dokładnej ilości czekolady do form
  • Tryb czuwania
  • Przenośnik ślimakowy ze stali nierdzewnej
  • Pojemność czekolady: 12 kg
  • Łatwe do czyszczenia

Jakość

  • Wysokiej jakości stal nierdzewna

Połączenie

  • Moc: 2,50 kW
  • Przyłącze elektryczne: 220V.

Wymiary

  • Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 520 mm x 800 mm x 1.540 mm

Wytyczne

  • Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
  • Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
  • Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności

Parametry dodatkowe

Kategoria: Urządzenie do temperowania czekolady
Waga: 166 kg
EAN: 4063326403678
Głębokość: 800 mm
Masa: 166.000 kg
Szerokość: 520 mm
Waga paczki: 224 kg
Wydajność: 2,50 kW
Wysokość: 1540 mm

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: