Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper

Kod: 44759
Marka: G. Gastro
46 177,57 zł
Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper
46 177,57 zł 36 342,61 zł 43 974,56 zł razem z VAT
Obecnie niedostępne
Pojemność: 11 kg

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Cechy

  • Urządzenie do temperowania czekolady z kranem
  • Chłodzenie/kontrola temperatury w przenośniku ślimakowym poprzez zastosowanie czynnika chłodniczego w układzie zamkniętym
  • Rozpuść czekoladę w wannie
  • Idealne połączenie kryształów / krystalizacja
  • Gwarantuje utrzymanie czekolady w stanie płynnym
  • Kompaktowe rozmiary, które zapewniają te same standardy jakości, co większe maszyny do temperowania czekolady
  • idealny do cukierni, lodziarni, hoteli i restauracji
  • Regulowana temperatura
  • Włącznik / wyłącznik
  • Łatwy w użyciu
  • Łatwe do czyszczenia

Wyposażenie

  • Ekran dotykowy
  • Elektroniczny włącznik nożny do dozowania dokładnej ilości czekolady do form
  • Po jednym silniku dla wanny i przenośnika ślimakowego
  • Tryb czuwania
  • Pojemność : 11 kg

Wysoka jakość

  • Wyjątkowo gładkie kaskady dla poprawy właściwości przepływowych

Przyłącze

  • Napięcie: 110/240 V
  • Moc: 1,1 kW

Wymiary

  • Wymiary zewnętrzne S x G x W: 550 x 500 x 720 mm

Zgodność ze standardami

  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi

Parametry dodatkowe

Kategoria: Urządzenie do temperowania czekolady
Waga: 63 kg
EAN: 4063326331919
Głębokość: 500 mm
Masa: 63.000 kg
Szerokość: 550 mm
Waga paczki: 63 kg
Wysokość: 720 mm

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: