Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper

Kod: 44771
Marka: G. Gastro
67 989,89 zł
Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper
67 989,89 zł 53 509,50 zł 64 746,50 zł razem z VAT
Obecnie niedostępne
Pojemność: 24 kg

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Cechy

  • Temperówka do czekolady
  • Profesjonalne urządzenie
  • Wyprodukowano we Włoszech
  • Doskonale nadaje się do zastosowania w profesjonalnych kuchniach
  • Urządzenie do kontroli temperatury gwarantuje utrzymanie stanu płynnego czekolady, jak idealny związek krystaliczny
  • Technologia ekranu dotykowego
  • Przenośnik ślimakowy ze stali nierdzewnej
  • Idealny do lodziarni i cukierni
  • Elektroniczny włącznik nożny do dozowania dokładnej ilości czekolady do form
  • Zapisywanie programów dla wszystkich rodzajów czekolady
  • Tryb czuwania
  • Pojemność czekolady: 24 kg
  • Łatwe do czyszczenia

Wysoka jakość

  • Stal nierdzewna wysokiej jakości

Przyłącze

  • Moc: 3 kW
  • Przyłącze elektryczne: 220 V

Wymiary

  • Wymiary zewnętrzne S x G x W: 620 x 900 x 1540 mm

Zgodność ze standardami

  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi

Parametry dodatkowe

Kategoria: Urządzenie do temperowania czekolady
Waga: 185 kg
EAN: 4063326331971
Głębokość: 300 mm
Masa: 185.000 kg
Szerokość: 520 mm
Waga paczki: 187 kg
Wysokość: 1540 mm

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: