Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper - z taśmą do trufli

Kod: D9783887
Marka: G. Gastro
93 217,01 zł
Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper - z taśmą do trufli
93 217,01 zł 78 799,42 zł 95 347,30 zł razem z VAT
W magazynie
Możemy doręczyć do:
23.4.2025
Pojemność: 24 kg

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Cechy

  • Maszyna do temperowania czekolady i półka z polewą do urządzenia do temperowania czekolady
  • Profesjonalne urządzenie
  • Wyprodukowano we Włoszech
  • Doskonale nadaje się do zastosowania w profesjonalnych kuchniach
  • idealny do cukierni
  • Łatwe do czyszczenia
  • Maszyna do temperowania
  • Urządzenie do kontroli temperatury gwarantuje utrzymanie stanu płynnego czekolady, jak idealny związek krystaliczny
  • Technologia ekranu dotykowego
  • Przenośnik ślimakowy ze stali nierdzewnej
  • Idealny do lodziarni i cukierni
  • Elektroniczny włącznik nożny do dozowania dokładnej ilości czekolady do form
  • Zapisywanie programów dla wszystkich rodzajów czekolady
  • Tryb czuwania
  • Pojemność czekolady: 24 kg
  • Pas truflowy do urządzenia do temperowania czekolady
  • Wstążka truflowa
  • Wibracyjna siatka wibracyjna
  • Wałek do powlekania spodu trufli
  • Talerz obrotowy do wykańczania trufli

Wysoka jakość

  • Stal nierdzewna wysokiej jakości

Wymiary

  • Wymiary zewnętrzne S x G x W: 1050 x 900 x 1540 mm
  • Średnica gramofonu: 800 mm

Zgodność ze standardami

  • Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
  • Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
  • Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi

Parametry dodatkowe

Kategoria: Urządzenia do temperowania czekolady z przenośnikiem taśmowym
Waga: 210 kg
EAN: 4063326332190
Głębokość: 900 mm
Masa: 210.000 kg
Szerokość: 1050 mm
Waga paczki: 212 kg
Wydajność: 0,24 kW
Wysokość: 1540 mm

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: